Aanbod Geldermalsen

Gympoint Geldermalsen heeft momenteel het volgend aanbod:

  • Kleutergymnastiek
  • Recreatief toestelturnen voor meisjes
  • Wedstrijdturnen voor meisjes
  • Keep Fit voor senioren 

Kleutergymnastiek

De leeftijd (4 en 5 jarigen) van de kleuter is uitermate geschikt voor bewegingsopvoeding. Gympoint Geldermalsen biedt kinderen een gevarieerd aanbod aan waarbij kinderen veel, veelzijdig, verantwoord bewegen onder deskundige begeleiding. Daarmee wordt primair de motorische ontwikkeling van de kleuter bevorderd maar draagt het ook bij aan de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkeling van kinderen. Grenzen leren kennen, ermee leren omgaan en waar mogelijk grenzen leren verleggen. Tevens leren we kinderen elkaar bij het bewegen te helpen en samen te bewegen.

Recreatief Toestelturnen
Recreatief toestelturnen is er bij Gympoint Geldermalsen voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar tot en met 18 jaar. Op verschillende toestellen sprong, brug balk, vloer, ringen, voltige, rek, lange mat, tumbling, airtrack leren kinderen overslagen, bruggetjes, radslagen, koprollen, salto’s, handstanden, zwaaien, draaien, en nog heel veel meer. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd en trainen 1 uur per week. Gympo!nt werkt met Kleurenturnen als methodische leerlijn.

Wedstrijdturnen
Gedurende het jaar worden recreatieve turners gescout op hun niveau door de eigen train(st)er. Wanneer het niveau van een recreatieve turnster er in positieve zin uit springt wordt hij uitgenodigd voor de jong talent training. Naast hun wekelijkse recreatieve turn-uur trainen ze extra uren onder leiding van de selectietrainter. De selectietrainer bepaald na verloop van tijd of de turnster mag blijven en mag blijven in de wedstrijdselectie. Afhankelijk van leeftijd en niveau kan daar tot 4 uur per week worden getraind. De wedstrijdselecties kunnen deelnemen aan KNGU competities, KNGU wedstrijden en de clubkampioenschappen van Gympo!nt.

Keep Fit

In Burenmalsen zijn ouderen actief op de maandag van 08:45-09:45 uur. Op een gezellige manier wordt gewerkt om het lijf zo lang mogelijk fit en vitaal te houden.  

Interesse ?

Vraag een gratis proefles aan.

 
Volg ons ook op