Modeshow Gympo!nt Nistelrode

Datum: 01-03-2013

"Wow, mogen we die aan tijdens wedstrijden"? “Nee, deze is iets te groot, ja, die staat je beter”. Dat waren reacties van de turn- en trampolinemeiden van Gympo!nt Nistelrode. Het was een heuse modeshow in sporthal de Overbeek.. passen en showen van trainingspakken. Trainingspakken met het logo van Gympo!nt.nl. 

De turnsters als trampolinespringsters nemen steeds vaker deel aan wedstrijden. Vorig jaar werd door Gympo!nt wedstrijdturnpakjes aangeschaft, nu trainingspakken. Daarmee komt Gympo!nt tijdens wedstrijden en activiteiten representatief voor de dag.

Op zaterdag 9 maart zijn de meiden in hun nieuwe pakken te bewonderen tijdens de Plaatsingswedstrijden Zuid-Nederland die Gympo!nt organiseert. Deze wedstrijd met bijna 100 springsters uit Zeeland, Limburg en Noord-Brabant wordt gehouden in sporthal de Overbeek in Nistelrode. Entree is gratis en de wedstrijd begint om 09:00 uur. Tijdens de ochtendwedstrijd wordt individueel gesprongen, tijdens de middagwedstrijd synchroon. Leuk genoeg om een kijkje te komen nemen.

Speciaal hiervoor is ook een promo opgenomen door de kinderen. Kijk op de site van Gympo!nt.nl en klik op “oefening van de week” om de promo te bekijken. Dan kan ook via You Tube: http://youtu.be/JqE6ntQSS00

 

 

 

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op