Ouder en Kind Gymnastiek bij Gympoint Nistelrode

Datum: 03-06-2011

3 introductielessen in juni

In de maand juni begint Gympoint Nistelrode een aanbod Ouder & KIndgym onder leiding van Mientje Adriaanse. Ouder & Kindgym is bedoeld voor peuters van 1½ tot 4 jaar en hun papa, mama, opa, oma of oppas.

“Mijn kind loopt op deze leeftijd nog maar net” zult u zeggen. Dat is waar. Maar juist het opdoen van veel bewegingservaring is op deze leeftijd ontzetten belangrijk voor de ontwikkeling van het kind.

De nadruk van Ouder & Kindgym ligt op het hebben van plezier in bewegen samen met vader/moeder. Spelletjes, liedjes en uitdagende oefenvormen met leuk spelmateriaal voor deze leeftijd dragen bij aan het goed leren bewegen. Bovendien draag het leren bewegen bij aan het verstevigen van de band tussen kind en ouder, het zelfvertrouwen van het kind en leert het kind spelenderwijs de wereld ontdekken. Als begeleider helpt u uw kind daarbij. Naast het leren bewegen wordt tijdens de lessen ook aandacht besteed aan taal en ruimte begrippen. “voor”, “op”, “naast”, “achter”, “in”, “tussen”, ... zijn enkele begrippen die spelenderwijs worden geleerd.

Enthousiast of aanmelden?
Stuur een mail naar info@gympoint.nl en wij houden u op de hoogte.

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op