Sterk debuut instappers Gympoint Schijndel

Datum: 09-12-2012

Sterk debuut instappers Gympoint Schijdel

Schijndel - Een beetje zenuwachtig waren ze zeker, wat onwennig ook en het was spannend. Je eerste echte wedstrijd turnen. Dat waren afgelopen zondag de ingrediënten voor de wedstrijdturnsters van Gympoint Schijndel.

Tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen De Meere in Boxmeer debuteerden de instappers met een goed resultaat. Het team bestaande uit Shadé van Oorschot, Nova van Kempen, Jessy van de Bogaart, Isa van der Putten en Gaby Rijkers behaalden 186,70 punten in totaal. Ze bleven daarmee slecht 12,5 punten achter op de Meere Boxmeer. Door stabiel te turnen op alle onderdelen behaalde Nova in het individuele klassement een verrassende en verdienstelijke 2e plaats. Ze bleef daarmee 0,8 pnt. achter op nummer 1 Isa Cuntlisbergen uit Boxmeer. Een talentvolle groep waar we zeker in de toekomst meer van gaan horen.

Bij de bovenbouw was het verschil met de Meere Boxmeer groter. Het team bestaande uit Ella v.d. Kronenburg, Niki van de Oetelaar, Jasmijn van de Broek, Jente Bijnen en Inge Verhallen bleef met 143,20 bijna 26 punten achter op Boxmeer. Een aantal nieuwe turnelementen aan de brug, afwerking in het algemeen en stabiliteit op balk zijn punten voor verbetering in aanloop naar de volgende competitiewedstrijd in januari. Individueel behaald Ella met 37,90 een 5e plaats.

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op