Jump-Inn

Datum: 14-10-2012

Jump-Inn voor kinderen in Loosbroek, Vorstenbosch en Nistelrode
Bewegen=Fun !!!

Bijna iedereen heeft er een. Rond, vierkant, rechthoek, groen, geel of blauw.
De tuintrampoline. En… veel kinderen vinden het te gek om er op te springen.
Je voelt je namelijk als een vogel in de lucht. Afzetten en hup...hoog, steeds hoger zweven. Zo zweef je door de lucht. Neerkomen op de verende mat en hup...weer hoog! Een hurksprong, spreidsprong, zitsprong, of salto, je vliegt door de lucht. Heerlijk… steeds hoger en hoger. Dat is springen op welke trampoline dan ook.

In het kader van het project Bewegen=Fun organiseert Gympoint Nistelrode haar eerste activiteit tijdens de herfstvakantie. Een Jump-Inn. Jump-inn is een sportinstuif met allerlei vormen van springen. (mini-tramp, airtumbling, dubbele mini-tramp, plank, … en nog veel meer.
De Jump-inn wordt gehouden op:
Loosbroek dinsdag 16 okt. 14:00-16:00 uur (gymzaal basisschool St. Albertusschool);
Vorstenbosch woensdag 17 okt. 14:00-16:00 uur (gymzaal basisschool Op Weg);
Nistelrode donderdag 18 okt. 15:00-17:00 (sporthal de Overbeek).
Deze activiteit staat open voor kinderen van 6-12 jaar. Kosten € 2,-. Inschrijven via info@gympoint.nl o.v.v. Jump-Inn en de plaats waar je wilt springen.
Dat springen gezond is blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Regelmatige oefening op de trampoline brengt vele voordelen: het stimuleert de bloedsomloop, versterkt de long- en hartfunctie, versterkt de spieren, verbetert het evenwichtsgevoel en
verbetert de motoriek en coördinatie van kinderen.
Voor wie verantwoord springt op welke soort trampoline dan ook en geen rare stunts uithaalt is trampolinespringen een heerlijke bezigheid. Je voelt je als een vogeltje in de lucht, zo gemakkelijk spring je! Voor kinderen met een tuintrampoline is het wel handig om essentiële veiligheidsmaatregelen en basic sprongen te leren. Als je die kunt, kun je verder met de moeilijkere sprongen. Dat kan dus op 16, 17 of 18 oktober bij Gympoint Nistelrode. Voor meer informatie info@gympoint.nl.

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op