Bondsonderscheidingen voor Mientje Adriaanse

Datum: 14-04-2011

Nistelrode - Onder het toeziend oog van de Algemene Ledenvergadering van V&L Gympoint op 14 april jl., kreeg Mientje Adriaanse twee bondsonderscheidingen in zilver uitgereikt door Jan Miltenburg (secretaris district Zuid Koninklijke Nederlandse Gymnastiekunie).

Wie kent haar niet in Nistelrode. Mientje Adriaanse. Mientje verzorgt al meer dan 25 jaar gymnastieklessen bij V&L Gympoint in Nistelrode. De kans is dus groot dat menig Nistelrooier gymles van haar heeft gehad. Ooit begonnen als assistent heeft Mientje daarna de opleiding tot trainster gevolgd en tot op heden les gegeven aan kleuter- en recreatiegroepen in Nistelrode en Heesch. Ook is zij talloze keren actief geweest als jurylid tijdens recreatieve wedstrijden in de regio.

Door gebrek aan voldoende bestuursleden is Mientje in 2002 toegetreden tot het bestuur van de V&L Gympoint. Eerst als algemeen bestuurslid en later als voorzitter; een functie die momenteel nog steeds vervuld. Mientje is en blijft de bindende schakel binnen V&L Nistelrode. Waar zij veel waarde aan hecht en zich voor inzet is een blijvend gymaanbod in Nistelrode.

Zowel het 25 jarig lidmaatschap, het jarenlang voorzitterschap en de wijze waarop zij gymnastiek in Nistelrode een warm hart toedraagt heeft de KNGU doen besluiten Mientje te onderscheiden met KNGU-lid van verdienste in zilver en een zilveren speld voor haar 25 jarig lidmaatschap. Wat boft V&L Gympoint toch met zo’n kanjer.

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op