Eindelijk Turnen in Gemert

Datum: 11-04-2012


Succesvolle start Gympoint.

Gemert – “Eindelijk turnen in Gemert" waren de woorden van zowel kinderen als ouders tijdens de eerste turntraining  in Gemert. Gisteren was er voor kinderen in Gemert en omgeving een eerste kennismakingsles met Gympoint.nl. Een stichting die  kinderen graag veel, veelzijdig en verantwoord wil laten bewegen. Dat kan inmiddels ook in Gemert waar Gympoint een aanbod heeft voor in eerste instantie toestelturnen. Afhankleijk van de belangstelling behoort uitbreiding op andere dagen met ouder en kind en kleutergymnastiek of trampolinespringen tot de mogelijkheden. Trainer Geert van Oorschot kijkt met voldoening terug op de eerste les. “Een hele leuke en enthousiaste groep kinderen die plezier hebben in het bewegen. Ook het nieuwe concept bevalt prima.”

Gympoint heeft een voor de turnsport uniek concept ontwikkeld dat in Gemert wordt getest. “Het concept slaat aan, kinderen vinden het leuk om op deze manier bezig te zijn”, aldus Geert van Oorschot.

Kinderen die deel willen nemen aan toestelturnen kunnen elke dinsdag terecht in sporthal de de Molenbroek. Vanaf 15:30-17:30 uur kunnen kinderen tussen 6-12 jaar terecht voor toestelturnen.

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op