Toestelturnen in Gemert

Datum: 15-03-2012

Nieuw turnconcept bij Gympoint Gemert

Gympoint.nl start vanaf dinsdag 10 april met een aanbod turnen meisjes in de leeftijdscategorie 6-12 jaar. De lessen worden gegeven in sporthal de Molenbroek, aan de Sportlaan 5 in Gemert.

Voor kinderen van 6-12 jaar heeft Gympoint.nl een uniek concept ontwikkeld dat ook in Gemert wordt aangeboden. Binnen het concept kunnen kinderen, ongeacht leeftijd en niveau, 1 of 2 uur turnen. Kinderen die 1 uur willen turnen kunnen tussen 15:30 en uiterlijk 16:30 hun training beginnen. Daarbij maakt het niet uit op welk tijdstip wordt begonnen. Kinderen bepalen dus zelf tussen 15:30 en 16:30 uur hoe laat ze met de training beginnen. Kinderen die 2 uur willen turnen, moeten wel om 15:30 uur starten en turnen tot 17:30 uur.

Dit nieuw concept is ontwikkeld door Pieter ten Wolde en Geert van Oorschot van Gympoint.nl. Beiden zijn al jaren actief in de gym- en turnsport. De laatste zal de turnlessen in Gemert verzorgen.

Gympoint.nl is een stichting die een breed, laagdrempelig en eigentijds lesprogramma aanbiedt, met gymnastiek en dans als basissport voor iedereen die graag wil bewegen, ongeacht leeftijd en niveau.

Hun motto? Veel, veelzijdig en verantwoord bewegen onder deskundige leiding.

Heb je interesse, stuur dat een mail naar info@gympoint.nl of neem contact op met Pieter ten Wolde. 06-13455120.

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op