Veelbelovende start Turnen in Berlicum

Datum: 12-01-2012

Vooral lachende en genietende kinderen en ouders tijdens eerste les

Berlicum – “Een veelbelovende start, anders kunnen we het niet noemen” waren de woorden van beide initiatiefnemers voor opstart van Kleutergym en Toestelturnenin Berlicum. Afgelopen woensdag was er voor kinderen in Berlicum en omgeving een eerste kennismakingsles met Gympoint.nl. Een stichting die kinderen graag veel, veelzijdig en verantwoord wil laten bewegen. Dat kan inmiddels ook in Berlicum waar Gympoint een aanbod heeft voor kleutergym en toestelturnen. Trainer Geert van Oorschot kijkt met voldoening terug op de eerste les. “Een hele leuke en enthousiaste groep kinderen die plezier hebben in het bewegen. Ook het nieuwe concept bevalt prima.”

Gympoint heeft een voor de turnsport uniek concept ontwikkeld dat Berlicum uitvoerig wordt getest. “Het concept slaat aan, kinderen vinden het leuk om op deze manier bezig te zijn”, aldus Geert van Oorschot.

Kinderen die deel willen nemen aan kleutergym of toestelturnen kunnen elke woensdag terecht in sporthal de Run. Vanaf 13:15-14:00 uur kunnen kinderen van 4 en 5 jaar terecht voor kleutergym en van 14:15-16:15 uur kunnen kinderen tussen 6-12 jaar terecht voor toestelturnen.

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op