Corona en contributie tot herstart

Datum: 07-05-2020

Beste leden, ouders/verzorgers,

 

De persconferentie van 6 mei jl. heeft niet gebracht waar we zó op hoopten. Iedereen wil graag be­ginnen maar helaas. De deuren van binnensport accommodaties blijven voor ons gesloten. Dat heeft ons diep geraakt en stelt ons teleur!

De Gymnastiekunie en NOC*NSF blijven zich inzetten om een spoedige herstart voor alle leeftijden en disciplines te bewerkstelligen. We moeten dus geduld hebben en afwachten of een herstart op korte termijn mogelijk is.

Als daarin geen verandering komt betekent dat er tot en met de zomervakantie géén lessen zijn. Dat vinden we bizar, heel erg jammer en vervelend omdat we weten hoe graag iedereen weer wil beginnen. Echter, we vinden dat de gezondheid van iedereen voor gaat !!!

Contributie tot herstart:

Al eerder heeft het bestuur besloten om de maand april géén contributie te innen. Omdat vaste kosten voor de club doorlopen vindt het bestuur het niet verantwoord om geen contributie te innen. Besloten is om vanaf mei 2020 een basiscontributie van € 5,- per maand per lid te innen totdat we weer mogen starten. Dit in plaats van de reguliere maandelijkse contributie.

We hopen dat inzet van de Gymnastiekunie, NOC*NSF en anderen het kabinet vernieuwde inzich­ten geeft om eerder genoemde maatregel te versoepelen. Natuurlijk houden wij jullie op de hoogte.

 

Vertrouwende op jullie begrip en solidariteit.

 

Bestuur Stichting Gympo!nt.

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op