Nog spannende strijd

Datum: 01-04-2017

Nog spannende strijd voor NK tickets
Al twee NK-tickets binnen

Nistelrode – Evenals de vorige keer was “De Plek” bij Flik-Flak den Bosch de arena waarin trampolinespringers uit Brabant en Limburg strijden voor een plek op het NK in Rotterdam. In een aantal categorieën gaat het er nog om spannen wie naar het NK mogen. De resultaten liggen dicht bijeen en er mogen maar enkelen naar het NK. Het zal een close finish worden.

Individueel
Bij de D-pupil meisjes verbeterde Puck van der Velden zich enorm ten opzichte van de eerste wedstijd. Toen 6e nu 4e (77.650)

Bij de D-jeugd meisjes werd de Nederlands Kampioen van vorig jaar Eline van der Leest 1e met 80.300 gevolg door clubgenoot Laura Breemaat (78.300). Babette Hulsmann met 78.100 4e.

Dion Bijvelds sprong iets minder maar werd in de categorie D-Jeugd jongens 1e met een puntentotaal van 73.700. Dion is daarmee al zeker van plaatsing voor het NK. .

Debutant Donna Bevers werd 4e. Met een score van 74.100 sprong ze iets minder dan haar eerste wedstrijd en bleef achter het Turnoss podium. Dana van Dommelen maakte een fout in haar verplichte kuur waarmee ze duikelde naar een 5e plaats.

Bij de E-jeugd liet Faylinn van Uden zich van haar beste kant zien. Met 79.900 werd ze eerste en zet daarmee een belangrijke stap naar het NK. Tara Tummers uit Sittard werd 2e en 4e werd Loyd Sammet (Gympoint) met 71.900. Dewi Bongers werd verdienstelijk 6e.

De Nistelrodense meiden Caitlyn Jacobs, Inge Exters en Evi van Dinther (thans uitkomend voor Turnoss Oss) behaalden prima resultaten. Caitlyn werd met 81.400 1e in de klasse C-junioren en Inge Exters werd 4e. Evi werd 5e.

Synchroon
Babette Hulsmann en Eline van der Leest werden in D-jeugd meisjes 2e. Faylinn van Uden en Dewi Bongers werden in de E-jeugd 1e met 105.450 en bleven twee stoere knapen uit den Bosch voor. Faylinne en Dewi zijn daarmee zeker van het NK.

Caitlyn Jacobs is met een 1e plaats al zeker van deelname aan het individuele NK-programma. Samen met Inge Exters moeten ze tijdens de laatste wedstrijd nog aan de bak om plaatsing voor het NK af te dwingen.

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op