Inge Exters 6e van Nederland

Datum: 21-06-2015

Inge Exters 6e van Nederland
Caitlyn Jacobs heel blij na haar eerste NK.

Twee tevreden meiden van Gympoint Nistelrode. Dat was het resultaat na afloop van de Nederlandse Kampioenschappen in Ahoy Rotterdam.

n de D-jeugd hadden Inge Exters en Caitlyn Jacobs zich via 3 plaatsingswedstrijden geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen in Ahoy Rotterdam. Inge begon met een prachtige verplichte serie die met de 24:000 beoordeeld werd. Daarmee haalde ze op een na hoogste score van de dag. In haar eerste keuze-serie maakte ze enkele balansfoutjes (24,600) maar was genoeg om zich te plaatsen voor de finale. Daarin sprong ze hetzelfde punt (24.600) wat uiteindelijk een gedeelde 6 plaats opleverde. Inge kwam een punt tekort voor het podium.

Clubgenoot Caitlyn Jacobs had zich voor twee eerdere edities geplaatst maar kon vanwege blessures helaas niet deelnemen. Dit jaar was ze fit en sprong een keurige verplichte serie (22.800) en een goede keuze serie (24.300). Niet genoeg voor een finaleplaats maar Caitlyn was ondanks dat heel blij. “Ik ben heel blij dat ik de wedstrijd uit heb gesprongen”.

De twee meiden van Gympoint Nistelrode kunnen terug kijken op een zeer geslaagd seizoen met als hoogtepunt 2 NK tickets voor Ahoy Rotterdam.
Ook dit jaar hebben we weer geleerd. Willen we de aansluiting, dan moeten we de trainingsomvang uitbreiden en… een of twee nieuwe trampolines aanschaffen. Daar heeft Gympoint op dit moment niet de financiële middelen voor.

 

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op