11e plaats op NK trampolinespringen

Datum: 15-12-2014

Gympoint 11 op NK
Sanne van Roosmalen valt uitstekend in.

Oss – Turnoss uit Oss was afgelopen zaterdag gastheer voor het NK trampolinespringen voor teams. In een goed gevulde sporthal de Rusheuvel werd in 5 categorieën gestreden om het eremetaal.

In de D-categorie nam Gympoint uit Nistelrode deel in een deelnemersveld van 15 teams. Het Gympoint-team bestaande uit Evi van Dinther, Caitlyn Jacobs, Lisa van de Pas, Inge Exters en Sanne van Roosmalen waren met niet al te hoge verwachtingen afgereisd naar Oss. Caitlyn had een blessure opgelopen tijdens schoolgym en Evi had nog naweeën van een fikse griep. Sanne van Roosmalen moest de plaats van Caitlyn innemen. En dat heeft Sanne heel goed gedaan. Met 21,800 voor haar verplichte oefening en 23,200 voor haar keuzeoefening liet ze een zeer goede indruk achter. Evi maakte bij haar verplichte oefening (6,900) een grote fout maar sprong een goede keuzeoefening (24,400). Inge Exters sprong met 24,200 en 24,400 een stabiele wedstrijd. Lisa van de Pas sprong een uitstekende keuzeoefening met 26,100 en een moeilijkheidsgraad van 3,5.

Uiteindelijk eindigden de meiden uit Nistelrode op de 11e plaats. Winnaar in deze categorie werd Sparta Ermelo gevolgd door Nika Hoogland.

Gympoint kan zich nu op gaan maken voor het individuele wedstrijden. De eerste is op zondag 25 januari in Goes alwaar de Districtskampioenschappen worden gehouden.

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op