8 mei ... Freerunnen bij Gympoint

Datum: 29-04-2014

Freerunnen in de meivakantie in Nistelrode
Bewegen=Fun

Nistelrode – Op donderdag 8 mei kan in sporthal de Overbeek te Nistelrode kennis worden gemaakt met een nieuwe tak van sport. Freerunnen.
Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels. Denk bijvoorbeeld aan muren, daken en railings, op grote hoogte of bijzondere locaties. Door deze sport krijg je als freerunner het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. De obs takels die je tegenkomt worden uitdagingen en zo leer je steeds beter te freerunnen!

Het is de bedoelding dat je met vloeiende bewegingen beheersing krijgt over het bewegen in je omgeving, dit kan door trucs en adembenemende salto's. En dat maakt freerunnen zo gaaf!

Wil jij kennismaken met freerunnen? Dat kan !!!
Op donderdag 8 mei van 14:00-16:00 uur kun je terecht in Sporthal de Overbeek, Hoef 23a in Nistelrode. De organisatie is in handen van Gympoint Nistelrode. De clinic wordt verzorgd voor Sven ten Wolde en Mathijs Rossiole
Zit jij in groep 6, 7 of 8? En wil je meedoen? Mail dan je naam en die van je vriend(en) of vriendin(nen) naar info@gympoint.nl. Kosten € 2,- te voldoen bij binnenkomst. Tot 8 mei.

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op