4 turners naar regiokampioenschappen

Datum: 23-03-2014

Vught - Tijdens de voorwedstrijden divisie 4, 5 en 6 afgelopen weekend mogen er vier turnster van Gympoint Schijndel door naar de regiokampioenschappen.

In de categorie Junioren werd Niki van de Oetelaar in het totaalveld 4e en plaatste zich daarmee voor de regiowedstrijden. Clubgenoot Jente Bijnen werd in de totaaluitslag 11e.

In de jongste categorie D1 was het voor vele turnsters van Gympoint Schijndel de eerste echte grote wedstrijd. Verrassend plaatste debutant Fenne van Haaren zich als 16e te plaatsen voor de regiowedstrijden. Clubgenoot Evie van Bers kwam net 0,325 pnt te kort om zich hiervoor te plaatsen en werd 17e (1e reserve), Britt Maurix werd 20e en Aniek den Otter werd 26e. 

Bij de pupillen D1 plaatse Guylene Brunemann zich als 12e voor de regiofinale. Jessy van de Bogaart werd in deze klasse 21e, Nova van Kempen 25e, Gaby Rijkers 30e en Isa van der Putten werd 30e. Dat Nova van Kempen goed kan springen bewijst ze met een toestelfinaleplaats sprong. Ze gaat deze finale als 3e geplaaste in.

In de categorie pupillen2 D1 kwam Jaidy Bozelie net te kort voor het podium. Ze werd met 0,525 punt tekort voor brons. Wel plaatste Jaidy zich voor de regiokampioenschappen en voor toestelfinales brug en balk. Amber Spierings werd in deze categorie 26e, Noa Lambrou werd 29e met een mooie balkoefening die net niet goed genoeg was voor de toestelfinale. 

Meiden en Nicole, Ilona en Jente proficiat met  het behaalde resultaat.

 

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op