Stormvloed aan Complimenten voor Gympo!nt

Datum: 10-03-2013

Caitlyn, Evi en Ymke in de medailles
Stormvloed aan complimenten voor Gympoint

Nistelrode - “Mijn complimenten, goed georganiseerd”. “Goede organisatie, beter als bij ons”. “Gympoint bedankt voor de fantastische organisatie”.
Zomaar reacties van toeschouwers, deelnemers en toeschouwers. De laatste was Willy Abrahams, voorzitter commissie Trampolinespringen KNGU Zuid.

Het was voor het eerst in het nog jonge bestaan van Gympoint Nistelrode.
Organisatie van Plaatsingswedstrijden Trampolinespringen. Een wedstrijd uit een serie van drie waar spring(st)ers uit Zeeland, Noord-Brabant en Limburg zich kunnen plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen. Gympoint heeft het aangedurfd om deze wedstrijd naar Nistelrode te halen en met succes. Dankzij inzet van vele vrijwilligers werd het een succes. Iedereen had lovende woorden voor de wijze waarop Gympoint de wedstrijd heeft georganiseerd. Coach Pieter ten Wolde kijkt dan ook zeer tevreden terug op de organisatie. “Een wedstrijd op deze manier is niet alleen prettig voor deelnemers, trainers en toeschouwers, ook mooie promotie van de trampolinesport.”

Ook bij de spingsters was Gympoint succesvol.
In de categorie E-instappers gemengd werd Sanne Bevers 6e met 57,9 pnt. Een enorme verbetering ten opzichte van haar eerste wedstrijd dit jaar.

In de categorie E-pupillen 1 gemengd was Ymke Vermeulen weer een stapje dichterbij dan vorige week. Toen 3e nu een 2e plaats met 64,3 pnt. en bleef daarmee 0,9 achter winnaar Joep van Erp (Turnoss). Quinn Schoenmakers (Gympoint) werd in deze categorie 4e.

In de categorie E-jeugd gemengd, verbeterde Caitlyn Jacobs zicht ten opzichte van de vorige week in Goes. Toen brons, nu zilver en slechts 0,6 achter op winnares Amber Heijnen (Turnoss Oss). Evi van Dinther werd goed 3e met 0,4 pnt. achter op Caitlyn.
Door een iets mindere verplichte oefening werd Inge Exters, vorige week nog zilver, teruggedrongen naar de 4e plaats. Floor van de Wielen werd 5e, Lisa van de Pas 6e, Rosalie Damen 10e, Sanne van Roosmalen 12e en Nienke Poll 13e.

In deze categorie wordt het nog een spannende strijd op 23 maart. Dan is de laatste plaatsingswedstrijd in ’s-Hertogenbosch. Voor deelname aan de NK zijn nog een paar plaatsen beschikbaar in deze categorie. Laten we duimen voor een NK plaats voor een of meerdere springster van Gympoint Nistelrode.
 

Meer foto's op de Facebookpagina

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op