Sportief wint van Gympoint Schijndel

Datum: 10-03-2013

Jente Bijnen 3e tijdens competitie Gympoint Schijndel – Sportief Oss
Vloer sterkste onderdeel Gympoint.

Schijndel - Met ruime cijfers heeft Sportief Oss de competitiewedstrijd gewonnen van de turnmeiden van Gympoint Schijndel. Daarbij waren vooral brug en balk de spelbreker. Het verlies was enigszins verklaarbaar omdat bijna alle meiden van Gympoint een nieuwe onderdeel op de brug met ongelijke hebben getest. Dat is helaas niet gelukt. Was dat wel het geval dan was het verschil aanzienlijk kleiner geweest. Op het onderdeel vloer lieten de meiden van Gympoint zich van de goede kant zien. Sportief haalde op dit onderdeel 44,80 pnt. tegen over 45,8 van Gympoint Schijndel.

Individueel was Jente Bijnen de beste Gympoint turnsters door een stabiele wedstrijd te turnen en dankzij een fantastische vloer-oefening. Zij werd derde met 43,70 pnt. Ze bleef daarmee 0,9 pnt. achter nummer 2 Charlot v.d. Ven (Sportief). Nikki v.d. Oetelaar, Ella v.d. Kronenburg, Inge Vermeulen en Jasmijn v.d. Broek werden resp. 7, 8, 9 en 10.
De volgende wedstrijd voor de meiden zijn de regiokampioenschappen die aanstaande weekend gehouden worden in Valkenswaard.

 

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op